Κυριακή 31 Μαρτίου 2013


Η συνεχής και συγκροτιμένη ποιότητα της δουλειάς που επιτελείται καθημερινά στο κωπηλατικό τμήμα του ΟΕΑ&ΝΑΒ από τους προπονητές Σίμο Σάμιο , Λευτέρη Καραγιάννη και Μαρία Παρδάλη  , είχε ως αποτέλεσμα , για μία ακόμη φορά , την δυναμική παρουσία του Ομίλου στις προκρίσεις  για την συγκρότηση  της Εθνική Ομάδας  Κωπηλασίας . Ο ΟΕΑ&ΝΑΒ συμμετείχε με 7 αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Εφήβων -Νεανίδων .
Ανάμεσα σ αυτούς ο  Γιώργος Παπασακελαρίου  (Χρυσός Βαλκανιονίκης στο διπλό και τετραπλό σκίφ παίδων το 2012 ) που μαζί με τον Χρήστο Μητρομάρα , στο αγώνισμα της δικώπου άνευ  κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο μεγάλο Τελικό  του αγωνίσματος , μεταξύ των  καλύτερων πληρωμάτων της Ελλάδας .

     Αποτέλεσμα της παραπάνω επιτυχίας  ήταν να  κληθούν  από τον Εθνικό προπονητή   Gianni Postilione ,να συμμετάσχουν, μαζί με άλλους δεκαοχτώ αθλητές και αθλήτριες από τους υπόλοιπους ομίλους της χώρας , στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας , που θά λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά -Μαραθώνα από τις  22-31 Μαρτίου 2013 .


Επίσης το αγώνισμα του σκίφ εφήβων  ο  φέρελπις  “Παίδας”  ,  Ιωάννης Καλανδαρίδης  διεκρίθει  κατακτώντας την 10  θέση  μεταξύ 39 συμμετεχόντων.

Ακόμη πολύ καλή παρουσία είχαν και οι  αθλητές , Ιωάννης Ευαγγελινός , Δημοσθένης Μολόχας καθώς και οι αθλήτριες  Ασημίνα Μπίλλη και Θεοδώρα Στούκα .

Η Διοίκηση του Ομίλου συγχαίρει αθλητές και προπονητές και τους εύχετε να συνεχίσουν τη παράδοση των μεγάλων διακρίσεων στις κορυφαίες διοργανώσεις του αθλήματος.

Ο ΟΕΑ&ΝΑΒ   του Πολύμερου του Σκιαθίτη και του Παπαχρήστου συνεχίζει να είναι πόλος έλξης  για τους   μικρούς μαθητές-μαθήτριες  στην μαρίνα του του Αγίου Κωνσταντίνου όπου μπορουν να γνωρίσουν και να ζήσουν ενα από τα ομορφότερα αθλήματα .

(ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 17/03/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2008

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ
ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2004

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
4η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ 2012

Blog Archive

Καιρικές συνθήκες

O καιρός σήμερα
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Popular Posts

Μέγας Χορηγός!

Μέγας Χορηγός!

Χορηγός

Χορηγός

Χορηγός !

Χορηγός  !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

video

Our Facebook Page

Athens