Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ  ΣΤΟ ΠΙΕΝΤΙΛΟΥΚΟ 

Καταντώντας συνολικά 13 μετάλλια εκ των οποίων 5 χρυσά, 4 ασημένια και 4 χάλκινα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η νέα Εθνική ομάδα κωπηλασίας στην πρώτη διεθνή ρεγκάτα της φετινής χρονιάς αυτή του Πιεντιλούκο της Ιταλίας που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 19-21 Απριλίου.
 Οι αγώνες στη γειτονική χώρα ήταν χωρισμένοι όπως έχει καθιερωθεί σε δυο μέρη , τους τελικούς του Σαββάτου και τους τελικούς της Κυριακής. 
Ανάμεσα στους αθλητές που πήραν μέρος , και ο Χρυσός Πανελληνιονίκης  στο Σκιφ (1Χ) Παίδων  για το 2012 , Γιώργος Παπασακελαρίου αθλητής του ΟΕΑ&ΝΑΒ . Συμμετείχε ως πλήρωμα της δίκωπου άνευ (2-) Εφήβων και μαζί με τον  αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Ζήση Ι. κατέκτησαν το Χάλκινο Μετάλλιο στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος πίσω από τα δύο πληρώματα της Ιταλίας γεμίζοντάς μας χαρά και Εθνική υπερηφάνεια.Επίσης την  Κυριακή 21 Απριλίου 2013  διεξήχθησαν στην λίμνη της Καστοριάς οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας με την επωνυμία «Γκάς 2013» .Στους αγώνες αυτούς οι  αθλητές του ΟΕΑ&ΝΑΒ  κατέκτησαν 1 Χρυσό μετάλλιο στο Σκιφ (1Χ) Παίδων με τον Ιωάννη Καλανδαρίδη , 1  Χάλκινο Μετάλλιο στο Σκίφ (1Χ) Παίδων Αρχαρίων με τον Βασίλη Κουκουτή και μια Τέταρτη θέση στο Σκίφ (1Χ) Αρχαρίων Κορασίδων με την Μαργαρίτα Γεωργούδη.


O ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΝΔΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ


Οι επιτυχίες αυτές είναι αποτελέσματα του ποιοτικού έργου που επιτελείται  από την ομάδα των προπονητών του τμήματος κωπηλασίας του ΟΕΑ&ΝΑΒ ,που με τον επικεφαλή προπονητή Σίμο Σάμιο  καθημερινά προσπαθούν για την εκγύμναση των μικρών αθλητών και αθλητριών κάτω από τις καλύτερες συνθήκες στις εγκαταστάσεις του ΟΕΑ&ΝΑΒ  στην μαρίνα του Αγίου Κωνσταντίνου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου συγχαίρει τους αθλητές και  τις αθλήτριες καθώς και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους .Επίσης του γονείς των αθλητών-αθλητριών για την αμέριστη συμπαράσταση τους .
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2008

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ
ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2004

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
4η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ 2012

Καιρικές συνθήκες

O καιρός σήμερα
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Popular Posts

Μέγας Χορηγός!

Μέγας Χορηγός!

Χορηγός

Χορηγός

Χορηγός !

Χορηγός  !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

video

Our Facebook Page

Athens