Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Για μία ακόμη φορά, πλούσιος ήταν ο απολογισμός των  Μεταλλίων  πού κατέκτησαν  οι τρείς αθλητές του ΟΕΑ&ΝΑΒ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που διεξήχθη στο Βελιγράδι της Σερβίας στις  7-8 Σεπτεμβρίου 2013.
Συγκεκριμένα ο Γεώργιος Παπασακελαρίου  ( Δεύτερος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2013 ,στην δίκωπο άνευ )  αναδείχθηκε Χρυσός Βαλκανιονίκης στο αγώνισμα του τετραπλού Σκιφ Παίδων  και Ασημένιος Βαλκανιονίκης στο Σκιφ Παίδων , αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Ο Ιωάννης Καλανδαρίδης  (Δεύτερος Πανελληνιονίκης στο Σκιφ Παίδων το 2013)  αναδείχθηκε και αυτός Χρυσός Βαλκανιονίκης ως πλήρωμα του Τετραπλού Σκιφ Παίδων ,  ως μέλος πλέον, της Εθνικής Ομάδας.
Τα δύο Χάλκινα Μετάλλια που συμπληρώνουν την συγκομιδή των επάθλων του ΟΕΑ&ΝΑΒ κατακτήθηκαν από τον Χρήστο Μητρομάρα ( Τέταρτο Παγκοσμιονίκη στην Τετράκωπο Εφήβων για το 2013) . Ο εν λόγω αθλητής αναδείχθηκε Χάλκινος Βαλκανιονίκης ως μέλος του πληρώματος της τετρακώπου άνευ  και της οκτακώπου Εφήβων. Ανέδειξε έτσι για μία ακόμη φορά την ποιότητα της δουλειάς που επιτελεί ως αθλητής του ΟΕΑ&ΝΑΒ αλλά και της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΑ&ΝΑΒ εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους αθλητές και στους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Σίμο Σάμιο και  Λευτέρη Καραγιάννη για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται καλή συνέχεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2008

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ
ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2004

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
4η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ 2012

Καιρικές συνθήκες

O καιρός σήμερα
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Popular Posts

Μέγας Χορηγός!

Μέγας Χορηγός!

Χορηγός

Χορηγός

Χορηγός !

Χορηγός  !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

video

Our Facebook Page

Athens