Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

   

     Υποδοχή αντάξια των μεταλλίων για τους  Παγκόσμιους Πρωταθλητές -τριες μας και Βαλκανιονίκες μας.
     Μια υπέροχη γιορτή οργανώθηκε  με πρωτεργάτρια την έφορο του Τμήματος Κωπηλασίας ,κα Στέλλα Ρέππου,τον Πρόεδρο του Ομίλου, τον Αντιπρόεδρο ,την Γραμματέα, τους προπονητές, τους αθλητές-τριες  και τους γονείς τους.
   Η είσοδός των : Γιάννη Καλανδαρίδη -Μαργαρίτας Γεωργούδη-Βασίλη Κουκουτή-Ιωάννας Μπιτζηλαίου-Νίκο Δεμελή -Γρηγόρη Σχιζοδήμο στον Όμιλο, συνοδεύτηκε με αναρτημένο πανό καλωσορίσματος ,θερμά χειροκροτήματα και επευφησμούς ,πλήθος φωτογραφιών και video .Ο Παναγιώτης Ψαρρός, λόγω σχολικών υποχρεώσεων ,ήρθε αργότερα στην γιορτινή παρέα.
   Η συνέχεια δόθηκε με συνέντευξη στο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ASTRA από τον χρυσό Παγκόσμιο Πρωταθλητή ,Γιάννη Καλανδαρίδη, τον πρόεδρο του Ομίλου κο Καζάκη  και τον Τεχνικό Σύμβουλο κο Σάμιο.
   Οι εντυπωσιακές  ανθοδέσμες συμπληρώθηκαν από άφθονες σαμπάνιες, πολύχρωμα φαναράκια που ανέβηκαν στον ουρανό και πυροτεχνήματα!Γλυκά μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους και αναψυκτικά της παντοτινής χορηγού, ΕΨΑ!
  Τα πρόσωπα όλων αντανακλούσαν ευδαιμονία ,χαρά ,συγκίνηση και πληρότητα.Οι αθλήτριές μας και οι αθλητές μας αισθάνονται πλήρη εκπλήρωση των στόχων τους και ο Όμιλος απολαμβάνει τον θρίαμβο των υψηλών διακρίσεων. Οι προπονητές απόλυτα ευχαριστημένοι με την κατάκτηση τέτοιων μεταλλίων,θέτουν νέους στόχους στην προπονητική χρονιά που ξεκινά.
 














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2008

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ
ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2004

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
4η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ 2012

Blog Archive

Καιρικές συνθήκες

O καιρός σήμερα
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Popular Posts

Μέγας Χορηγός!

Μέγας Χορηγός!

Χορηγός

Χορηγός

Χορηγός !

Χορηγός  !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

video

Our Facebook Page

Athens