Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017



         Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου στο Σχινιά θα βρίσκονται οι προπονητές μας την Παρασκευή 17 Νοέμβρη  2017.
        Ο κ. Σίμος Σάμιος και η κα Σοφία Τασιού ,θα συμμετάσχουν στο Διεθνές σεμινάριο κωπηλασίας για προπονητές, που θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής με ένα σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ. Γ. Καρρά και θα λήξει το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρη 2017.
Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η ενημέρωση και η εκπαίδευση δεν σταματά ποτέ ,οι προπονητές μας κατάφεραν ,παρόλο το πιεστικό τους πρόγραμμα ,να συμμετάσχουν και σε αυτό το σεμινάριο.
    Το πρόγραμμα του τριήμερου σεμιναρίου μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ
       



Με τη συμμετοχή 70 προπονητών ανδρών και γυναικών ξεκινάει την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το διεθνές Προπονητικό σεμινάριο κωπηλασίας .
Κεντρικοί ομιλητές οι Mark Emke επικεφαλής τεχνικός των Εθνικών ομάδων της Ολλανδίας και  Conny Draper Σύμβουλος εφαρμοσμένης αθλητικής βιομηχανικής , συνεργάτης Εθνικών Κωπηλατικών Ομοσπονδιών και FISA.
Επίσης ο Διευθυντής προπονητικής της FISA και τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε όπως και ο γιατρός ορθοπεδικός συνεργάτης της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Χρηστογιάννης και ο φυσικοθεραπευτής Ανδρέας Καλογερόπουλος
Την έναρξη του σεμιναρίου θα κυρήξει ο πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς με σύντομο χαιρετισμό το πρωί της Παρασκευής. Οι εργασίες του διεθνούς σεμιναρίου θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Κυριακής.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2008

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ
ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2004

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
4η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ 2012

Blog Archive

Καιρικές συνθήκες

O καιρός σήμερα
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Popular Posts

Μέγας Χορηγός!

Μέγας Χορηγός!

Χορηγός

Χορηγός

Χορηγός !

Χορηγός  !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

video

Our Facebook Page

Athens