Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

  • 1:48:00 μ.μ.
  • Rowing Club of Oeanav
  • 1 comment



        Με μαύρο περιβραχιόνιο, όπως ταιριάζει στην Πατρίδα μας αυτό τον καιρό, με την σκέψη στις τραγικές φιγούρες των  χαροκαμμένων ελλήνων και στις ψυχές των αδικοχαμένων θυμάτων,αγωνίστηκε η Εθνική μας Ομάδα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κωπηλασίας
 25-29/07/2018 στο Πόζναν της Πωλωνίας.

        Ο αθλητής μας  Γιάννης Καλανδαρίδης σε έναν εντυπωσιακό αγώνα  στο διπλό σκιφ με τον Χρήστο Στεργιάκα από τον όμιλο του Μαυροχωρίου  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!!!
       Η ορμή και το πάθος των νέων αθλητών για πρωτιά οδήγησε στην υπέρβαση!!!
       Την σταθερά τρίτη θέση μέχρι τα 1500 μ. διαδέχτηκε ένα  εντυπωσιακό  "ανέβασμα",σε κλάσματα -κυριολεκτικά!!!δευτερολέπτου στην αρχηγική θέση ,επιφέροντας  το θριαμβευτικό αποτέλεσμα του χρυσού μεταλλίου και την  εκδήλωση εντυπωσιακών επευφημιών και χειροκροτημάτων όχι μόνο των ελλήνων αλλά, όλων των θεατών της ομολογουμένως ενθουσιώδους κερκίδας!
Τον αγώνα τους και την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ στο σημείο 1:53:00 μέχρι 2:02:00 και 2:18:00 μέχρι 2:22:20.


    Η Μαργαρίτα Γεωργούδη και η Ιωάννα Μπιτζιλαίου (2η -3η από δεξιά)συμμετέχοντας στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου νέων γυναικών  με την Αγγελοπούλου Αθηνά (ΝΑΣ) και την Τσαμοπούλου Δήμητρα (ΕΝΟΑ) κατέκτησαν την δεύτερη θέση στον μικρό τελικό του αγωνίσματος ,  σημειώνοντας αξιοσημείωτη επιτυχία για τόσο νεοσύνθετο πλήρωμα,εφόσον η Ιωάννα Μπιτζιλαίου είναι ακόμη νεάνιδα και οι τρεις αθλήτριες είναι σπουδάστριες σε Πανεπιστήμια των Η.Π.Α.
   Τον αγώνα τους μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ΕΔΩ στο σημείο 14:10 μέχρι 17:02.

    Πολλά πολλά  συγχαρητήρια παιδιά !καλή δύναμη και  καλή συνέχεια!
 
       

1 σχόλιο:

  1. Πολλά πολλά  συγχαρητήρια παιδιά !καλή δύναμη και  καλή συνέχεια γνώρισα τα υπεροχα παιδιά μέσα στο αεροπλάνο η χαρά μου μεγάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μετάφραση

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2008

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ
ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2004

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
4η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ 2012

Blog Archive

Καιρικές συνθήκες

O καιρός σήμερα
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Popular Posts

Μέγας Χορηγός!

Μέγας Χορηγός!

Χορηγός

Χορηγός

Χορηγός !

Χορηγός  !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

video

Our Facebook Page

Athens