Τρίτη 30 Απριλίου 2019

     
           Στο κοινόβιο ανάπτυξης θα συμμετέχει  η ταλαντούχα
αθλήτρια του ομίλου μας Δαλίδη Σοφία !
           Η αθλήτριά μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους  "μικρούς" αθλητές           σύμφωνα  με τις εργομετρικές τους  επιδόσεις σε πανελλαδικό επίπεδο και γι΄αυτό έχει καλεστεί στο κοινόβιο!
          Στις  Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Κωπηλατοδρομίου στον  Μαραθώνα θα φιλοξενηθούν οι νέοι ταλαντούχοι αθλητές της κωπηλασίας, την εβδομάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  από την Πρωτομαγιά 2019 μέχρι και την Κυριακή 5 Μάη 2019!
        Θα είναι εθελοντές - βοηθοί στην  διεξαγωγή των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και ταυτόχρονα θα κάνουν προπονήσεις υπό τις οδηγίες της κας Γιαννιού Δήμητρας .
    Τις ημέρες παραμονής τους θα πάρουν μέρος και στο πρόγραμμα  τύπου σεμιναρίου από την μονάδα αθλητικής αριστείας , Sports excellence ,σε θέματα διατροφής -άσκησης και ψυχολογίας που αφορά την ηλικία τους !
    Η δράση αυτή υποστηρίζεται και υλοποιείται με αποκλειστική χορηγία  του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στην προσπάθεια ανάπτυξης και προώθησης του αθλήματος της κωπηλασίας !
      Το κοινόβιο ανάπτυξης είναι πρόκληση για τους νέους αθλητές και αθλήτριες και η συμμετοχή τους σ΄αυτό αποτελεί το πρώτο βήμα, για μελλοντική ένταξή τους στην Εθνική Ομάδα που είναι το όνειρο κάθε αθλητή!
          

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2008

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ
ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2004

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
4η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ 2012

Blog Archive

Καιρικές συνθήκες

O καιρός σήμερα
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Popular Posts

Μέγας Χορηγός!

Μέγας Χορηγός!

Χορηγός

Χορηγός

Χορηγός !

Χορηγός  !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

video

Our Facebook Page

Athens