Τρίτη 30 Αυγούστου 2016



 Για άλλη μια φορά πολύ μπροστά ο Όμιλός μας!
   Χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής  αναδείχθηκε ο Γιάννης Καλανδαρίδης στην 2- Εφήβων, με τον Νίνο Νικολαϊδη από τον ΕΝΟΑ ,με νέο παγκόσμιο ρεκόρ αλλά και τέσσερις από τους έξι αθλητές μας πέρασαν στους  τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Κωπηλασίας ,που διεξήχθει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας 20-28 Αυγούστου 2016!
   Ψηλά ανέβασε την Ελληνική σημαία ο Καλανδαρίδης και για άλλη μια φορά ακούστηκε ο Εθνικός μας ύμνος ,γεμίζοντας με υπερηφάνια ,συγκίνηση και ανυπέρβλητη χαρά τους παρευρισκόμενους αλλά και όλη την Ελλάδα!
   Σε έναν αγώνα με πολλή αγωνία ,αφού στο πρώτο χιλιάρι προηγούνταν οι γερμανοί και υψηλή δόση συναισθηματικής στήριξης από την πιο θερμή κερκίδα των τελευταίων ετών,η ελληνική βάρκα προηγήθηκε της γερμανικής στα 1300 μ.και τερμάτησε πρώτη με χρόνο : 06:32.510  σημειώνοντας ταυτόχρονα νέο ,από δεκαετίας,παγκόσμιο ρεκόρ!
   Η Μαργαρίτα Γεωργούδη, στον αγώνα της 2- Νεανίδων, μαζί με την Χριστίνα Μπούρμπου από το ΝΟΘ, διεκδίκησαν δυναμικά το χάλκινο μετάλιο στα πρώτα χίλια μ., υποχώρησαν στη συνέχεια, κατακτώντας τελικά την 4 η θέση!
   Ο Βασίλης Κουκουτής στον αγώνα της 4-,κατέκτησε την 5η θέση σ΄εναν επισοδειακό αγώνα ,αφού το Ιταλικό πλήρωμα βγήκε στα τελευταία μέτρα μετά από ατύχημα στην έκτη θέση.
   Η Ιωάννα Μπιτζιλαίου στο αγώνισμα του  4Χ, κατέκτησε την 5η θέση, σε έναν ακόμα επισοδειακό αγώνα εφ' όσον το πλήρωμα της Γερμανίας είχε ατύχημα και κατέληξε στην έκτη θέση!
   Ο Νίκος Δεμελής στο αγώνισμα του 4Χ Εφήβων κατέκτησε την 1η θέση στον τελικό Β και ο Παναγιώτης Ψαρρός στον αγώνα του 2Χ  κατέκτησε την 5η θέση στον τελικό Γ!
   Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2008

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ
ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2004

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
4η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ 2012

Blog Archive

Καιρικές συνθήκες

O καιρός σήμερα
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Popular Posts

Μέγας Χορηγός!

Μέγας Χορηγός!

Χορηγός

Χορηγός

Χορηγός !

Χορηγός  !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

video

Our Facebook Page

Athens