Κυριακή 5 Αυγούστου 2018



           Εντυπωσιακό αγώνα στον ημιτελικό το πλήρωμα με τον Γιάννη Καλανδαρίδη και Χρήστο Στεργιάκα (ΝΟΜ) στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών στη Γλασκώβη στις 04/08/2018.

         Η θαυμαστή προσπάθειά τους για είσοδο στον μεγάλο τελικό έναντι ,πραγματικά άξιων αντιπάλων, δεν ευοδώθηκε αν και παλεψαν δυνατά κρατώντας την τρίτη θέση μέχρι τα 1000μ. Εν τέλη  ο  τερματισμός στην τέταρτη θέση οδήγησε στον μικρό τελικό,κατακτώντας και πάλι την τέταρτη θέση!
     
        Ανάλογα αξιόλογη προσπάθεια και της τετρακώπου των γυναικών με την Μαργαρίτα Γεωργούδη ,Ιωάννα Μπιτζιλαίου -Αννέτα Κυρίδου (ΝΟΘ) και Δήμητρα Τσαμοπούλου (ΕΝΟΑ) ,που παρόλο το νεαρό της σύνθεσης του πληρώματος  ,πάλεψαν και κατέκτησαν την δεύτερη θέση στον μικρό τελικό!

   Οι πρωταθλητές μας προέρχονταν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κωπηλασίας φέροντας όλη την κούραση των αγώνων και η συμμετοχή τους αυτή ήταν μια πολύτιμη εμπειρία :δύναμης -αντοχής -κουράγιου, δεδομένου ότι τα δυο πρωταθλήματα ήταν σε συνεχόμενα Σαββατοκύριακα!

Η επιστροφή τους στην Ελλάδα 06/08/2018  θα τους δώσει την δυνατότητα ελάχιστης  ξεκούρασης πριν επανέρθουν στην Εθνική μας Ομάδα με  νέους στόχους!

Συγχαρητήρια παιδιά μας κάνετε περήφανους!






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2008

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ
ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2004

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
4η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ 2012

Blog Archive

Καιρικές συνθήκες

O καιρός σήμερα
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Popular Posts

Μέγας Χορηγός!

Μέγας Χορηγός!

Χορηγός

Χορηγός

Χορηγός !

Χορηγός  !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

video

Our Facebook Page

Athens