Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019


             
        Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Λ.Αυγενάκη και τον γ.γ.Αθλητισμού  κ.Γ.Μαυρωτά πριν την αναχώρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λίντς !
       Η Ομάδα των πρωταθλητών μας βρέθηκε  στο γραφείο του Υφυπουργού  σήμερα 19/08/2019 ,στις 14:00 το μεσημέρι κατόπιν πρόσκλησής του .
           Στη συνάντηση ο κ.Υφυπουργός συνεχάρη τους Παγκόσμιους:Γ.Καλανδαρίδη-Ᾱ.Παλαιοπάνο, Σ.Ντούσκο,Α.Κυρίδου-Δ.Τσαμοπούλου,Α.Παπακωνσταντίνου-Π.Γκαϊδατζή,Μ.Κυρίδου-Χ.Μπούρμπου, που κατάφεραν ν΄ανεβάσουν την Ελλάδα στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, με τα μετάλλια που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο U23 στη Σαρασότα και τους εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες που ακολουθούν !
        Οι αθλητές  του έθεσαν σημαντικά ζητήματα που τους απασχολούν, ως προς την επαγγελματική τους αποκατάσταση αλλά και την πορεία των σπουδών τους, όπου ο πρωταθλητισμός αποτελεί εμπόδιο και όχι αρωγό!
        Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ.Ι.Καρράς  έθεσε τα σημαντικά ζητήματα του αθλήματος ,όπως η χρήση του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχινιά, η διοργάνωση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας 2019 στα Ιωάννινα καθώς και προβλήματα που απασχολούν την ΕΚΟΦΝΣ τα οποία τέθηκαν στον Υφυπουργό ενόψη της νέας κυβερνητικής τετραετίας ! 
      Από την ΕΚΟΦΝΣ παραβρέθηκαν και ο γγ κ.Αργυρίου αλλά και ο ομοσπονδιακός προπονητής κ.Δ.Πέτρου.
      Και οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα υπάρχει συνεχής συνεργασία για το καλό του αθλήματος, που έχει ανεβάσει  τόσες φορές την ελληνική σημαία ψηλά !

Αναλυτικά ΕΔΩ!
     
      

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2008

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ
ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2004

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
4η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ 2012

Blog Archive

Καιρικές συνθήκες

O καιρός σήμερα
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Popular Posts

Μέγας Χορηγός!

Μέγας Χορηγός!

Χορηγός

Χορηγός

Χορηγός !

Χορηγός  !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

video

Our Facebook Page

Athens